08-12-09

HIJ is weer terug naar Spanje...en Prins teleurgesteld!

wij zijn hier weer van de laatste zekers met ons verslagje over de goede Sint? nuja mams hé, is nog goed dat ze weet waar haar orekes staan (SOMS) want anders vond ze de weg nooit meer terug naar blogland pff. awel ik zal als oudste dat eens rap hier op compoeterke zetten se, enkele van tweevoeterskids konden er zondag niet bijzijn op het sinterklaasfeestje hiere maar hela dat kon ons eigenlijk niet zoveel schelen want wij hadden ons buikje al rond van avond ervoor toen mams druk aan lekkere etekes bezig was (wij hebben opgeruimd!)Tong uitsteken

als zondag de tweevoeterskids en puppys er waren was het eerst zoektocht naar hun gewenste aantal cadootjes(nuja of 10) te zwijgen van zoveel lekkers dat klaasje op tafel gezet had voor de grotere en de kleinereVerstomd... WAT WAREN WIJ BLIJ dat hij ons niet vergeten was tussen al die pakjes en lekkers (zelfs klaasje zou het vergeten)Wenkbrouw ophalen.

mams heeft zelfs verschillende cadootjes vergeten op beeldeke te zetten, dus zou klaasje voor minder hé!? maar het etekes was superlekker(hum wij vangen alles op onder de tafel hé) de grote sloebers waren dik contente en de kleinere nog meerOnbeslist.

WIE WAS ER NU NIET ECHT CONTENT, juistekes IKKE PRINS? waarom niet...wel mijn misske zat er niet bij!Schamen...ikke heb heel goed gezocht en mijn reukorganen op spits gezet, niks zenne, tja als je misske een groenharig piepding met armkes en benekes die loszitten kan noemen?Afgesloten ik heb dat ding wel 50 kere van linkse naar rechtse gezwierd in mijn mand en ook goed gekeken in onze nieuwe eetbak die klaasje ons bracht, bwaaaaa ik wist al vanop begin dat zij het niet was dus de kleine mag dat er ook nog bij hebben...hoe en wat?... ik moet mijn brief morgen ten laatste op post doen want anders kan ik zelf "vliegen" naar spanje en het daar gaan vragen aan klaasje. nu, ikke zal er mij toch binnenkort moeten bij neerleggen ben niet meer van de jongsten EN wat willen die knappe tzu's ladys? juist een knappe jonge macho. maar daarom mag ik toch wel blijven dromen héSchamen.

ondertussen is de kleine hier allang bezig met de nieuwe speeltjes die klaasje ons bracht een plaatsje te geven op aard of hemel en om de haverklap staat hij aan ons snoepkast te blaffen of hij nog nog nooit die kast heeft zien opengaan, man man!

de rest zien jullie wel op beeldekes in overschot hiere beneden want helaaaaa, denken jullie nu wat jullie willen...IK BLIJF DROMEN.


daaaaaaaaaaaaaaag klaasje daaaaaaaaag daaaaaaaaaag en hartelijk danke (voor wat ik niet heb gekregen) de rest was allemaal ok.

Commentaren

Hélaba, mijn lieve Prins !! Niet alle TzuLadies kiezen voor piepjonge Machokes hoor !! Ik persoonlijk vind dat jij een knapperd bent en (bloos, bloos) ik zie een ietwat ouder TzuHeertje best wel zitten !!! Kop op ! Niet treuren ! Ooit .. wie weet ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 09-12-09

hey,Chantal,Gizmo & Prins helaba Prins,wat je niet kreeg van de goede sint, kan je misschien eens vragen aan de kerstman,die zal ook wel eens langs jullie passeren,dus niet treuren Prinsje
een fijne woensdag lieve vriendjes
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 09-12-09

Helaaa ik ga protesteren hé ! Ik wil sito presto ook zo'n kleine tweevoeterpuppy's inne ons huizeke hebben en danne moet hij ook vele betere kadootjes brengen. Hier doet hij een i poot brengen voor mjine puberpup enne zij doet ons niet meer horen asse ikke zing omme gepakt te worden hé.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 09-12-09

chris laika en chesko :) hier heeft de puberpub zoveel dat hij niet weet waar mee bezig zijn, geloof ons zenne!
maar hum hum, hij hoort vooral de kleine hier nog blaffen en zingen als hij met hem samen boven zit voor zijn bureau nu met vele examens...
en (hihi) gizmo loopt 20 x naar boven maar is achter tijdje beu daar, denk nu niet dat meneerke alleen durft naar beneden komen, dus......yelle hoort hem regelmatig ahummmmm ZINGEN haha

Gepost door: Prins & Gizmo en Chantal | 10-12-09

dag matekes binnenkort komt de kerstman, kunnen jullie het daar misschien eens aan vragen.
Dikke poot,
Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 10-12-09

Maar als de sint weg is komt de kerstman das twee keer genieten.

Gepost door: Vicky en Sammy | 10-12-09

Nie panikieren zunne! Jouw vriendinneke kon toch nie op da paard op die daken!!! De kerstman zal da zekers wel goed maken! Nog efkes geduld en dan hebde gij e vriendinneke bij jou!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 10-12-09

fijn te lezen hey prins en gizmo,

amaai dat was lang geleden zeg dat ik hier nog komen lezen ben ( bloos) leuke avonturen daar bij jullie !
ik wens jullie een fijn weekend en zoals miss poppy schrijft" Ooit . . . wie weet . . ."
liefs An

Gepost door: an | 11-12-09

hey lieverds geniet van jullie weekend daar in het mooie limburg
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 12-12-09

De commentaren zijn gesloten.