12-09-09

Vrouwen! pfffffff

onze kristof is nu al 2 weekjes ver weg uit belgenland, dus madam tito komt hier af en toe op visite, ahum daar onze kleine bij en het is hier kermis zenneWenkbrouw ophalen ikke hou mij altijd op achtergrond want die twee dat is niet min! nuja ikke wel oudere vent en heb (oogje op miss poppy)Tong uitsteken en hou mij dan maar met andere dinge bezigStoer...maar je moet hiere maar es tusse zitte als ze bezig zijn "die twee"Onbeslist madam verkiest tuurlijk ons pruts bove gizmo en hij jaloers tuurlijk en geeft evekes de moed op en ligge onder tuintafel, pruts heeft hiere altijde meer aandacht door viervoetersbezoekjes dan wijzelf  soms...gizmo heeft zijn harteke verlore, maar denk maar niet dat hij dat zo maar zal toegeven, man man en dat is pas 1 jaarke héVerrast bwa tito doet ook alsof zij dik verliefde is maar toch...opeens dikke ruzie in barak hiere, mams ertussen al goed of ze ware alletweekes beteke minder harekes rijk! kan je dat nu begrijpe pfff, nuja als ik onze kleine soms zo bezig zie mee tito mischiene wel,  t'zijn geen maniere hé! mams heeft alles zowat op beeldeke gezet want eerlijk, wij zijn altijd anders de braafste thuis zenneOnschuldig nuja tot er vrouwen tussenkome héZoenen

zou dat overal zo zijn??????Verstomd allesinds fijne weekend vriendjes en tot later...gizmo is buite op ons grasje druk bezig met zijn speeltjes na ons etekes,(nénee niet met tito zenne die is braafkes in haar huisjeLachen... dus ik ben vlug wat kome verslagje uitbrengeKnipogen ma "sttt" tege de kleine macho hiere hé!

Commentaren

eindelijk wat tijd voor de blogronde !!!!
nog een leuke zondag !!!
dikke knuffel van ons . Doeiiiiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 12-09-09

dag vriendjes het ging er duidelijk vrij hevig aan toe hé, maar heb er toch van genoten hoor.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 13-09-09

Amaai, dat jong geweld, kan er nogal wat van ! De vrouwtjes zo ambeteren !! Groot gelijk, mijn Prins, dat je je een beetje op de achtergrond houdt !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 13-09-09

Oh jee hier is het altijd Laika die verliefd is. Wees er dus maar zeker van dat je met vrouwen niets anders dan last hebt ! Ik tel dan opeens niet meer mee hé. Dat kan je deze avond wel lezen op ons blogje.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 13-09-09

zeer tof hoor heb hier genoten

Gepost door: daemske | 13-09-09

hey vriendjes ik heb genoten van het filmpje,maar soms maken jullie wel eens felle ruzie hé,het is zoveel mooier als jullie samen spelen.een fijne zondagavond en een fijne start van de nieuwe week liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 13-09-09

fijne maandag en een goede start van de nieuwe week lieve vriendjes ze beloven nog een vrij droog weekje, dus genieten maar hoor.
Dikke poot,
Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 14-09-09

dag matekes vandaag moet ik weer eens naar de kapper, wat vliegen die 6 weken toch altijd vlug om. Ons make wil dat ik er mooi uit zie voor zaterdag want dan gaan wij naar een blogmeeting en dus moet ik vrijdag nog eens terug om mijn badje te krijgen. Pffff.
Dikke poot,
Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 16-09-09

dag vriendjes dat zal wel een heel blij weerzien zijn als Kristof terug komt en hij zal waarschijnlijk veel te vertellen hebben.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 17-09-09

Chantal Gizmo & Prince Bedankt voor je steun op mijn blog, dat kan ik nu wel heel goed gebruiken. Ik denkt wel dat je goed denkt wat het is ,en de arts spreekt over een periode van 8 maanden ,en er staat mij een heel zware weg te wachten en een lastige periode. Mijn dochter belde deze voormiddag ook dat ze had horen zeggen dat paardemalk zo goed is.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 17-09-09

De commentaren zijn gesloten.