28-08-09

mini-vakantie dag één

van 23 tot 26 gustus zijn wij dus naar coo geweest, dat wisten jullie al hé... 3 nachtekes en 4 dagekes, nuja ware twee langeeeeeeeeeee nachten bij zenne, want éérste nacht hebbe yelle en mams niet geslape! en wie denk je wie nog niet sliep, juistekes meneer gizmo. maar eerste moeste wij nog door lange zwarte weg, dat stond mij niet echt aan de kleine keek ook al vies in de vierwielertuuterVerstomd

om verder te gaan van eerste nachte: gizmo op en af mams&paps en yelle beddeke, zij denke al dat meneerke ziekjes was,balkon op en weer terug naar baddekamer en weer terug en zo werd het maandagmorgen zonder oogskes toe te doen, en wie denk je dat inne morgen lag te slapen?!, juist GIZMO de comediante! pff ik ben wel alle nachten héél braaf op kussen met dekentje gaan slapen maar meneerke had er geen oren naar deze keer, ik werd er zelfs serveuse vanWenkbrouw ophalen...maar alez dus zondag dare gekomen was hele mooie dag warmkes enzo en we krege zelfde hotelkamer als 3 maandekes geleden(weten jullie nog?) yelle is naar water gegaan met ons, eerst met gizmo en erna met mij, nuja ikke moeste niet veel hebbe van water zenne geef mij maar droge plaats in schaduw! enne water kwam nog altijd naar beneden gevallen zoals toen...ooke veel meer twee- en viervoeters ginder zelfs in hotel want dat zien jullie aan vele tuutters die daar stonden parkeerd.etekes was weer véél te véél zelfs paps kon niete alles opkrijge deze keer als was eerste avond wel zelfde hoofdegerecht als laatste dag toen wij er nog ware maar nietes minder lekker wij mochten beentjes hebben met nog vele vleesje aan onder tafelTong uitsteken ook al hadden wij net etekes gedaan op onze kamer ma zeg nu zelf, dat smake altijd zenne! ohja daar was nog zo ne grote viervoeter die ons steeds in ogekes hadde helaaaaaa wij hem ooke zenne!, alez lap mams hare goede hartje late zien en dikke stuk MET vleesje aan die meneer gegeven, zij denke mischiene dat wij ons manneke niet konde staan pff.

darebuite,  had meneerke (Gizmo) in namiddag pardoes zijne halsbandje zelf uitgedaan en weg was hij, godver....Roepen ik zie mams nog steeds héél hard lope achter meneerke aan, en wete wat!? toen hij niet meer wist waar hij zat en mams hem wou oppakke wou hij nog tanden in mams hare handen zetteVerrast ikke was wel echt razend zenne, alez de eerste dag begon dus héél goedOnbeslist, en yelle heeft zijne laptoppeke toch stiekem meegenome en zo hebbe wij paar kere gezien hoe jullie het allemaal stelde, dat was wel superLachen

enne voor af te sluite, kijke es goed naar paps!!!!! die moeste toch weer met zijn poep bijna in rivier langs hotel zitte zenne, wij ware wel dikke verlege, er was immers een grote wécé op onze kamer héSchamen, nuja de rest zien jullie zo beteke zelf...en de rest kome met pare daagjes, ok? fijn weekend allemaal en tot dan...Knipogen

jullie ziene ook gizmo en ikke altijd braafjes ligge of zitte hé, ahum...ikke wel maar die kleine zwijgt stil!, die neem ikke nooit meer mee, vola.

Commentaren

dag matekes wij gaan er heel zeker een fijn weekend van proberen te maken. Buiten kunnen we alleszins want het zonnetje schijnt volop.
Veel liefs van ons allemaal

Gepost door: patty en freddy | 29-08-09

Beste bloggers, even mijn stilte op de blogs verklaren...

Chris heeft vorige zaterdag een hartaanval gehad. Hij is thuis ineengezakt en werd met de 100 naar de kliniek gevoerd.

Ondertussen is er via een kijkoperatie een stent geplaatst. De hoofdslagader zat volledig dicht. Zijn hart heeft geen blijvende schade opgelopen. Binnen enkele weken moet hij terug een paar dagen binnen naar het ziekenhuis om nog een ader te doen. Deze is niet zo erg vernauwd, maar de dokters vinden dat het ook nodig is.

Het is met veel geluk goed afgelopen, maar de schrik zit er diep in... Gelukkig is het thuis gebeurd en was ik er om onmiddelijk hulp in te roepen, ik mag niet denken hoe het anders zou kunnen afgelopen hebben.

Ondertussen is hij terug thuis. Met een aangepast dieet en veel rust heeft hij de tijd om weer op zijn effen komen.

Ik probeer in de mate van het mogelijke weer op blogbezoek te komen, maar ik beloof niets.

Tot later allemaal..

ps: er staat al één en ander geprogrammeerd, dus iedere dag staat er een nieuw postje op mijn blog.

Annick
http://www.bloggen.be/levensgenieters

Gepost door: Annick | 29-08-09

dag vriendjes voor de kindjes nog 2 x slapen en ze mogen terug naar school. Ons Celientje kijkt er enorm naar uit want voor haar is het de eerste keer.
Lieve groetjes,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 30-08-09

Hé ! Wat hebben jullie weer een leuke tijd gehad ! Ik ben benieuwd naar jullie verslagje van de volgende vakantiedaagjes !

Wij zijn natuurlijk ook héél blij dat jullie nog altijd blijven bloggen hoor !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 30-08-09

Chantal Gizmo & Prince Hier wordt het zeker een druk weekend want het is hier Waregem kermis en dinsdag de grote dag namelijk Waregem koerse het word hier zeker druk.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 30-08-09

Zag er leuk uit nog eventjes genieten van de laatste dagen en dan begint er weer een nieuw schooljaar.

Gepost door: Vicky en Sammy | 30-08-09

hey vriendjes weer een leuk dagje gehad op vakantie,zo moet dat zijn hé,en het zonneke was zeker van de partij.een mooi filmpje is dat wel,maar zeg Gizmo en Prins,hebben jullie een stukje vleesje gekregen,mjam,mjam.een fijne zondag vriendjes liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 30-08-09

Ons vrouwke zegt hier dat wij dringend eens samen op reis moeten. Het ziet er altijd zo gezellig uit als jullie reizen. Dus nu hebben jullie enorm veel energie om het nieuwe schooljaar te starten. Veel plezier met alles.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 31-08-09

Hallo blogmaatjes We zijn terug uit vakantie en komen hier even langs om jullie een knuffel te geven.
Bloggroetjes

Gepost door: Chris en Kelly | 31-08-09

De commentaren zijn gesloten.