21-08-09

eventjes ertussenuit pffff....

jaja mams heeft het dan toch in orde gekrege voor met ons vijfjes enkele daagjes ertussenuit te gaan, en geloof mij!, ze heeft het nodig want ze kreeg laatste weekskes rare méélkes die erop wezen dat onze mams ergens tussebeland was zonder er ietske van af te weten! en als er ietske is dat zij zo aan harteke laat kome zijn het wel leugens enzo pfff. wij zijne hier heel graag in blogland maar zoiets hebbe wij nog nooit meegemaakt en zijn hiere nu toch al een jareke! ik zegge maarzo, dat die liegebeest(en) en jaloersheid maar eens eerst goede nadenken en dan krijgen ze mischiene nieuwe vriendenkans van onsVerstomd hoe zoude jullie zelve zijn?

en straks begon het hier te kriebele zenne, ikke ben al eens gaan kijke want de kleine hier heeft al vanalles klaargemaakt in ons valiesje, echt vertrouwen doene ikke het niet dus...

naar coo1naar coo7

seg broer ikkes heb gezorgd vore shirtjes als we koude hebbe en vore etebakjes en vele snoepekes, en die halsbandekes moete ook mee want wij moge nietes er zonder he dat wete jij ook allesweter pfRoepen......... jaja kijk dat es aan man man ga daar es mee naar den oorlog!, alles ligt dik overhoop jij hebbe er alles zomaar in gegooid he kleine! dat word dus opnieuw werke voor morge want zelfs onze speeltjes en dekentjes is hij vergete, jamaar broer daar inne huisje is vloer superzachte dus wat zit jij nu te zage vente pfff en dare bij mijne speeltjes heb ik al uitgezoeke zenne, lap en mijn dan gizmo? waar zijn die gebleve????

naar coo4

jamare jij moete die mare zelve uitkieze zenne prins, en ikke heb belanges nog niets alles uitgekoze zenne datte is vore morge, seg gizmo denke jij dat wij nooit meer terug kome mischiene, die spelekes in mandes gaan niete lope als wij terug kome zenne! pff ikke ga valiezeke maar dik moete bewake tot wij vertrekke want jij gaan er wat van make zenneWenkbrouw ophalen

naar coo6

pf blijve jij dare maar beteke zitte broer ik gane watte spele doen mette (ahum)......en ineens mijne shirtje aantrekke wat ikkes moete aandoen dare voor mijne tiretteke van opelatie nietes te rake als wij spelekes doen in dennen, ja zalle nodig zijn want jou kenne we kleine een echte wildebras als we weggaan, pff broer datte is bijna genezekes want voeles bijna nietse meer en moet zelfse al twee dagekes nimere van vieze pillekes neme vanne meneer doktoor, mare ikke benne welles fiere oppe wat erop shirtje stanenaar coo3

naar coo2

pff geloof maar niete alles wat erop schirt staat zenne kleine en daarbij ikke heb dat nimeer nog nu ik mijn misske als heldin zie en zij mij als hare prinsTong uitsteken

hore hem nu, eerste kere datte ikkes broere zo hore prate en zo serieuzekes, datte moete ikke dikkes in gates houdeOnbeslist... pff gizmo ik kome niete alles aan je kleine neusje hange zenne ikke ben al vent op leeftijd en doe wat ikke wil hé.

doe mare prins als jou datte gelukkige make ben ne ikkes ookes dikkes content mare hela mij nietes inne steke late hé! lamaar zitte kleine dat is hele mischien voor laterStoer

en nu ikke rappekes naast liesje zitte zenne wante denke datte prins anders in nachte vele gane eruit gooien pfff en er moete nogge zovele bij (van mij)...

tot vlug vriendekes en zoals mams zou zegge, hou jullie allemaal wel in je eige vel!(heb ik dat nu goede gezegd?Wenkbrouw ophalen

tot volgende eind-weke pootje en likies van onsKnipogen

naar coo5

zie hem daar nu zitten hihi maar terwijl is hij stil en kan ik rustig mijn ding doenLachen

----------------------------------------------

Chantal speaking:

Beste blogvrienden hier allemaal, ik zou dit nooit getypt hebben hier maar ik ben even van slag na één jaar met veel plezier hier tussen deze blogs te moge zijn, en wil maar zeggen zonder iemand aan te wijzen...

Breng nooit andere in discridiet want dan doe je dat bij jezelf ook.

Wees altijd eerlijk en vooral voor jezelf en lieg niet, want anders doe je dat tegenover jezelf ook!

Tot later "hopelijk" zonder wat ik hier de laatste weken heb moeten ondervindenSchamen

Commentaren

hallo Chantal het is minder prettig te moeten lezen dat je rare berichten ontvangt. Wij hebben dit een hele tijd terug ook eens meegemaakt maar zijn daar gewoon niet op ingegaan. Ik kan niet tegen leugens en bedrog. Het prettige nieuws dat jullie voor een paar dagen er tussenuit trekken vind ik dan weer super. Geniet er met volle teugen van en hopelijk komen jullie met een even knap verslag terug met vele mooie foto's als deze die je hier gezet hebt.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 22-08-09

Hé, wat engs lees ik hier ! Krijg jij vervelende mails ! Ik kan moeilijk begrijpen dat iemand daar zijn tijd en moeite wil insteken, maar blijkbaar bestaan er toch zulke mensen. Hopelijk voor jou raakt dit snel opgelost en blijf je bloggen want we komen hier altijd héél graag lezen !! Maak er een fijn verlofje van en misschien vindt Prins er wel een wit paard dan is hij helemaal Miss Poppy's "Prins op een wit paard" ! Een dikke knuffel van ons alle drie !

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 22-08-09

Per mail ontvangen DUS............ik heb tuurlijk veerleke getypt om ergens jou te laten aanvoelen, ALEZ CHRIS WAAR ZIJDE MEE BEZIG??????? want zij heeft er alleen maar plezier in! leer mij de mensen niet kennen ook virtueel.(want jij bleef haar blog bezoeken héé, ik niet, zoiets gaat er bij niet in! pffffffffff)
mij verhoren en haar verhoren en weten dat ZIJ jaloers is en mails stuurt met gans andere tekst en compleet het tegenovergestelde, VEDORIE zien jullie dan niet wat jullie moesten zien!? IK HEB NIKS TE MAKEN MET DIE VEERLE NOCH INFO GEGEVEN FOONS ! so.............

Gepost door: Veerle | 22-08-09

veerle ik denk dat "wij" eens klacht moeten indienen tegen ongewenste bezoekers en of stalkers!
en ik ga hier jou valse mails niet openbaar maken, zo ben ik niet tenzij het niet anders kan!
gelieve elders gaan ruzie te stoken en van mijn blog weg te blijven! meer heb ik niet te zegge,want dit had ik van jou(al ken ik je niet pers.) nooit verwacht! dank u.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 22-08-09

BESTE VRIEND-BLOGGERS HIER ALLEMAAL sorry, maar ik heb niet de zin om deze week langs te komen neem mij dat aub niet kwalijk.
zoals jullie kunnen lezen...zijn er hier mensen tegen mijn vertrouwelijke geweten in die het niet zo goed met mij voor haddan als ik dacht:(
meer woorden ga ik er niet aan vuil maken want ik weet dat alleen diegene er alleen maar hun slag in thuis halen en daar doe ik niet aan mee, ik wil even zonder blogs en ontspanning er tussenuit.geloven jullie allemaal wie jullie geloven willen, maar ikzelf zat er voor niets tussen, er werden mij mails toegestuurd waarvan het allemaal uit jaloezie en afgunst was terwijl ik het (op erewoord) met iedereen goed meen hier ook al is maar via internet! héél veel kan ik de blogjes niet bezoeken(tijd) maar ik verwacht ook geen stormloop hier, alleen die het goed menen zijn hier steeds welkom zelfs bij ons thuis!
vele groetjes en wie weet tot later, chantal en co.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 22-08-09

oei oei wat lees ik hier allemaal
ik zou zeggen geniet van deze korte vakantie en vergeet dit allemaal
het is het niet waard!

Gepost door: callemie | 23-08-09

Oeioei, dat klinkt hier allemaal zo serieus. Laat het niet te veel aan je hartje komen. Geniet van de dagen er even tussenuit. Het zal schoon weer worden. En blijf vooral bloggen want ik zou jullie hier veels te veel missen. Een grote lebber van de boontjes en een knuf van 'tvrouwke!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 24-08-09

Dag Chantal, Prins en Gizmo Ik weet ook niet wat er allemaal aan de hand is met die mails en al wat er gebeurd is maar ik wil hier wel even mijn excuses aanbieden.
Ik heb die mails wel ontvangen maar weet niet van wie ze echt komen.
De wereld is eigenlijk wel te klein om elkaar te beshuldigen van dingen waar we dan nog niet eens zeker van zijn.
Ik hoop dat je dit aanvaardt!
Zit er niet meer mee in en geniet van de mooie dagen die jullie daar nog doorbrengen!
Potekes aan Prins en Gizmo en groetjes voor het vrouwtje!

Gepost door: Veerle | 24-08-09

hey,Chantal,Gizmo & Prins ik wens jullie een fijne week,geniet van het zonnetje en de rust liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 24-08-09

VEERLE ! Ik beschuldigde niemand meid tot.......de andere partij mij liet weten dat je bezig bent met naar
verschillende adressen totaal andere beschuldigende mails doorstuurde EN waar niets van klopt maar dan ook NIETS!!!!!!!!!

als ik thuis ben mag je mij dat eens duidelijk uitleggen(als je kan)??
geen sorry MAAR spijtig meid!

ps:IK BEN GEEN TYPE WAT VALS EN ONEERLIJK IS! EN DAT WETEN ER VEEL OP VERSCHILLENDE SITE'S BUITEN DE BLOGS.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 24-08-09

amai seg! heel verhuisje! Geniet er maar van zenne! :-)

Toepepootje!

Gepost door: Mushu | 25-08-09

Liever nat dan droog? Joepie dan moeten jullie nooit in bad. Het is al goed, wij verhuizen wel naar jullie.Ik ga mijn valies al inpakken. Alhoewel mag ik dan nooit meer in zee spelen? Ons vrouwtje zucht wel altijd eens maar ze vind het toch ook grappig om ons zo te zien spelen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 26-08-09

Chris, Laika en Chesko wij zijn somsssssssssssss graag nat voor fris geurtje terug te late kome, helaaaaaaaaaa wij zijn nog steeds niet van straat zenne:)))))))))))

maar ahum zomaar nat van waterkes langs wandelwegetjes enzo, neen erna moete we dan WEER in bad , dus houden wij het liever bij droog en veel drinken als het te warmkes is buite enzo:-)
ma helaaaa jullie beeldekes zijne wel mooi hé!!!!

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 26-08-09

hallo Chantal wij hopen dat jullie ervan genieten samen met jullie twee kapoentjes.
Veel liefs,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 27-08-09

De commentaren zijn gesloten.