17-08-09

tuinfeest 8 08 09

hiere zijn we dan met beeldekes van tuinfeest dat alle jarekes is voor Yelle zijne verjaardag, dit jaar was het welle kleine tuinfeestke want het was een weekske later dan anders omdat sofieke nog oppe vakantie was en toen die huisje was ware er weer veel andere vertrokke die Yelle had late kome pff maar goed het isse hele leuk geweest al ware we maar met 13 pas op!, wij ware er ooke hé dus 15Knipogen... 12 tweevoeters konde niet erbij zijn dus hebbe wij exstra moge etekes doen, de man van het weer had gezegd dat het zou natjes zijn buite en niet echt warm dus de babbetjoe kon niete doorgaan lap! dus heeft mams véle mosselkes en frietjes gemake en ook vleesje met kapernoele en pepelsaus en voor de kids ronde vleesjes in rode saus en ervoor vele warme happekes en koudeTong uitsteken en van de lekkere ijzetaarte hebbe wij ooke moge proeve en roomtaarte, moete wel zegge dat ons buikje rond was zenne en de tweevoeters ook allemaal, en moete je nog wete dat meneer van het weer dik geloge had want inne namiddag was ineens hele mooi weerke hiere dat kan je wel zien hoe Yelle en paar vriendekes gespele hebbe inne waterton, wat ze ooke hebbe gedaan is ineens dikke bom losgelate mette slingers enzo pff ware wij dik verschote zenneVerstomd en wie mochte datte oprape denke jullie, haaaa niete de jarige kijke jullie maar met ons zou datte niet lukke zenne! en als dan al donkere was ware er mooie lichtekes in buitehuizeke ware feestje was vonden wij wel hele leukes he prins, jaja kleine en jij met je hoed op je koppeke op tuinbank dat was ook niet mis moet je hem daar zien zitteStoer dat er ware die beteke veel biere gedronke hadde en wijn dat ontbeekt ook niet op filmke, maja feestje begon om 16 uurke en is pas gestopt om 2 uurke in nacht, we hebbe vele maar zekers niete alles op beeldekes hiere gezet want anders zou het nogal tijdje geduurd hebbeOnbeslist maar het was voor ons en de tweevoeters heel plezant geweest, volgende jaar mischiene terug met vele meer maar dat zien we dan wel weer zekers Yelle heeft ook aan iedereen mooi beeldeke en knuffelnijntje met hanger gegeven als danke ja was welles mooi broer, en ikkes hebbe hele later nogge ane kaasje en vleesje moge proeve mmm ik kanne dare niete afblijve als ze het mij vore neusje zetteTong uitsteken...

*en ondertussen is de kleine hiere goed aan genezekes doen dat is dus dik in orde, en hela wij hore hiere zegge datte deze week gaan hele warmkes worde buite, amai prins danne springe ik echtes wel in ons waterefonteintje zenne of water nu nat is of nietesLachen ondertusse heeft mams weer eens boeke wille doen voor enkele daagjes inne ardenne we hope dat we deze keer goede nieuws krijge want wij gaan hele graag waar mams geboeke heeft he prins, zeg da wel kleine, fijne week allemaal en hou jullie warmkes héTong uitsteken

Commentaren

Ooooh ! Mijn (ikke, Miss Poppy dus) hartje is 2 keer gesmolten toen ik naar dit filmpje keer !
De eerste keer bij het zien van al dat lekker, de taart vooral !
En de Tweede keer, amaai ik werd er bijna niet goed van, was toen jij, Prins, zo super-schattig-lief met je pootje naar je kleine broer "aaitje" deed !! Prins, jij bent mijn "Prins" !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 17-08-09

Helaba , dat was zo te zien een leuk feestje !!!
en al dat lekkers .
proficiat met Yelle zijn verjaardag hé .
doeiiiiiiiiii
veel plezier in de ardennen hé .

Gepost door: Roef en Oika | 17-08-09

Halllllooooooo!!!! Ja,tis lang geleden,hé!
Maar hier ben ik dan!
En we komen jullie veel geluk toewensen met de operatie!
Hij ziet er terug al goed uit,de kleine rakker!
En wat een leuk filmpje!!!
Tis het enige wat mijn vrouwke niet kan.
Filmpjes maken. Ze zijn te zwaar,of te lang....tis altijd iets! Pppft!

Nog een fijne vakantie toegewenst!
Daaaaaaaaaaaaaaaag!

Gepost door: Remy | 17-08-09

dag lieve vrienden wij hebben genoten van de prachtige foto's en het knappe filpje, echt schattig.
Dikke knuffels van ons allemaal

Gepost door: patty en freddy | 18-08-09

hey,Chantal,Gizmo & Prins dat moet daar een heel leuk tuinfeest geweest zijn voor de Yelle,hij heeft er zichtbaar heel veel van genoten en bedankt Chantal dat we dat mogen meebeleven.een fijne dinsdagavond liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 18-08-09

Chantal Gizmo & Prince Dat zal echt wel een heel tof feest geweest zijn ,het zag er overheerlijk uit . En een dikke proficiat aan de jarige Yelle.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 19-08-09

Zag er tof uit, en het weer had je ook mee.

Gepost door: Vicky en Sammy | 19-08-09

Dat was daar zo, in het filmpje te zien DIK IN ORDE!

Na een zwoele dag, een koele avond en nacht gewenst!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 19-08-09

Amai, al die jarigen in het bloglandje. Yelle krijgt van ons ook een heerlijke lebber en van 't vrouwke een knuf. En zo'n tuinfeestje, altijd goed hé!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 20-08-09

Chantal Gizmo & Prince Hier is het precies al aan het verkoelen ,het is hier nogal wat wind ,en het zie er naar uit lijk er elk moment een onweer gaat uitbarsten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 20-08-09

pfff, het is hier weer warmkes zenne!!! Ikke doe liever nikskes nu zenne, want van ietske te doen, wordt ikke nog warmekes onder mijn lange haartjes!!! Maar mammie heeft er goei oplossingske voor gevonden, maar dat doen jullie wel lezekes binnenkort op blogje ;-)

Gepost door: Mushu | 20-08-09

De commentaren zijn gesloten.