12-08-09

ons arme dutske

ja is waar zenne, gisteravonde mocht onze kleine terug naar huisje van dierekliniek wat was mams blij en ikkes zekers (ahum....jullie denke toch niet dat ik gizmoke niete graag zie omdat wij al eens ruzie make zekers? tarara ik zou niet meer zonder diene kleine aap kunneSchamen wat was hij ocharmes slappekes en ikke denke soms dat hij niet meer wist waar hij was, huisje of in diepe droomland, en hij steke altijd tongske zo uit héVerstomd eerst denke ikke hela niet naar mij hé kleine maar toen kwam mijn oud verstand bove en wist meteen dat het van zijn operatie was. etekes mochtte hij niet en ook niet drinke doen dat vonde ik wel héél erg hoor! en wij ete en snoepe zo graag pfff dus heb ik ooke niet snoepekes gedaan maar wel ete voor hij naar huisje kwam. hij wist niet eens dat er een nieuw dekentje met viervoeterbeeld voor hem klaar lag en mooie speelwoef met been in mond en sleepdoekje met speeltje aan, het was of hij in andere wereldbolle wasVerrast ikke niet echte goed snappe want nieuwe speeltjes enzo dat slaat hij nooit over, nu welWenkbrouw ophalen hij heeft ooke niet veel geblaft naar mij en dus liet ik hem maar rustjes doen maar hij kon amper liggen ons arm aapkeOnschuldig op mams haar arm welle zenne maja ik was zekers niete jaloers was al blij dat hij daar beteke rust vond, en dan in avonde zijne piesemakke aan hé haja anders hij in nachte aan tiretteke bijte? bwa dat is allemaal goed gekome zenne is ne flinke vent aan worden al zeg ik het zelfStoer en vandaag heeft hij weer goed etekes gedaan en gespeeld dat zien jullie op allerlaatste bewegend beeldekeKnipogen en nu maar hope dat hij weer vlug kan meespele ALS IKKE GOESTING heb zenne tja ben nimeer van de jongste maar ik doe men besteLachen wat ikke nog moet zegge van mams en ook ikke blaf dat aan onze vriendekes hiere, bedankt voor steun en beterschapwensen wij late dat beteke later wel aan gizmoke lezenKnipogen

Commentaren

dag matekes wat was hij knap met zijn piesemakke aan, nog een paar daagjes en de kleine kapoen is er weer helemaal door.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 13-08-09

Oef ! Ben ik effe blij dat alles goed verlopen is met de operatie ! Hij ziet er natuurlijk een beeteke gek uit met zijn pijamake, maar 't is wel een goed idee om van de draadjes af te blijven! Geef hem nog een dikke knuffel van ons 2tjes ! En zorg maar heel goed voor hem hé Prins !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 13-08-09

hallo, we zijn blij dat alles goed verlopen is .
veel beterschap hé !!!
dikke knuffel van ons .
doeiiiiiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 13-08-09

Amai isse sjans dat jij terug zo hele vele kan spelen hé. Maar pfff jij moet ook al zo'n hemdje aandoen, stom hé ? Die tweevoeters snappen zelfs niet dat dat voor tweevoeterspuppy's is én niet voor viervoeterkes. Alé genees nog maar héél vlug enne ene goeie tip. Je moet niet zo blij kijken ! Nee nee altijd supertriestig zodat ze je héél veel extra kadootjes enne snoepjes geven !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 13-08-09

dag lieve vriendjes gizmoke word maar vlug beter vriendje,dan je spelen met Prins,ik heb met jou te doen hoor,maar je ziet er anders wel mooi uit met je pyamake aan.fijne donderdag liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 13-08-09

blij dat alles goed verlopen is, nu nog vlug beter worden zodat jullie weer kunnen spelen..

Gepost door: Annick | 14-08-09

Chantal Gizmo & Prince Het is best dat Gizmo toch al weer beter is ,en dat hij terug kan spelen met Prins ,ik vindt dat zo zielig een hondje die ziek is. Ik wens jullie een heel tof weekend toe en voor de hondjes veel speelgenot.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 14-08-09

dag lieve vriendjes ik kom jullie een heel tof weekend wensen,hopelijk kan Gizmo een beetje spelen met Prins dit wwekend nu het mooi weer word.liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 14-08-09

dag matekes vandaag beloven ze heel veel zonnetje, dus genieten maar hé.
Dikke poot,
Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 15-08-09

een goede morgen joepi terug thuis
gen samen van dez dag
groetjes

Gepost door: @ludwig | 16-08-09

hey grote friend!!!! Ikke heeft het zo drukjes gehad, dat ikke niet meer ben kunnen komen vragekes doen naar jij!!! Hoe is het nu met Gizmo'tje????

Gepost door: Mushu | 17-08-09

De commentaren zijn gesloten.