18-07-09

back in town

hier zijn we weerKnipogen het ware enkele mooie zomerdaagjes en wij hebbe er van genote zenne! beetje geluierd op mams haar liggebed in zonneke, veel gespeeld op ons grasje(en ook wel eens ruzie gemaakt) nuja met die kleine hé... meneerke maakt mij soms zo nerveuse dat ik mijne rug naar hem toekeer pff, hela broer niete zevere hé ik wou gewoon eens proevekes doene aan mams haar drinkje maar ben er nietes aangeweest alleen geriekt, ja omdat mams er op tijd bij was gizmo anders had je wel sangria opgedronken ik ken je, pf nietes want ikke luste dat niet alleen dat orange ding dat erop zat dat rieke wel goedTong uitsteken ikkes heb mams ook deze keer hele goed in gates gehoude als zij beeldekes maakte en fimmele zo kon ze niets hiere late zien dat ik soms eens uit de bol gaLachen hihi ja dat zien we wel kleine je bleef niet uit haar buurt en toch heeft ze iets kunne op beeldeke zette als jij daar bij de bloemekes zat, ohja maar die kleine bouter vind ikkes wel leuk venteke om mee te spelekes doen zenne broer majaaaaaaa mams were daar met vingerke en ikke dus maar vlug onder tafel gane zittekes en doen of mijne neuze bloedde, en aan mams haar tenekes bijte dat kan je ook als de beste en als mams auw zegge kom je mij beteke ampetere en weer orekes bijte man man!, segge vriendjes wij hebbe nu ookes zo bomeke waar van die lange gele dinges aan kome, dat zijn bananen gizmo en tuurlijk moest jij ook daar weer zonodig eens gaan aan bijte in bladerkes niks kunne wij soms met je aanvangeRoepen ach make je niete dik broer ik moet toch eens gane kijke of ze gene dorste hebbe héOnbeslist en ohja paps heefte ietse nieuwe gemake inne kleine tuintje datte vind ik welles heel tof zenne en make zo leuk lawaaike alleen aan die bloemekes kan ikkes niet gaan kijke of ze dorst hebbe stel je vore dat ikkes er niet meer uit kanVerrast maar wij hebbe welles leuke dagekes gehad en hebbe ook als twee grote ventjes de slaapbedoverdinges moge opplooien want mams legge ze voor ons dus wij ons best dan maar gedaan héStoer alleen inne avond roepe mams kom jongens binnen kome, ikkes dan vlug doene offe ik nietes hore en blijf stillekes ligge op terrasseke, ja maar dat had echt geen zin he gizmo, als we binne moete van mams is dat ook binne hé! er is nog welles ietsje dat veranderde is aan mij...maar ikkes zegge nietes hihi kijke jullie maar zelve en kome maar vertelle danKnipogen en vandaag weer water uit lucht hier pfffffff is weer voorbij die leuke zomerse dagen en moge nu weer binne blijve(zuchtttttttttttttttt) al goed dat het gistereavond babbetjoe was bij onze kristof want vandaag zou alles dik in waterke zijn gevallenWenkbrouw ophalen zo fijn weekend vriendjes wij kome straks eens bij jullie kijke hoe jullie de week hebbe doorgebrachtKnipogen

Commentaren

Amaai !! Jullie hebben ook weer goed genoten van het zonneke hé ! Wij ook hoor !! Maar ... jullie hebben een strenge mams hoor, als ons vrouwtje "binnen" zegt, dan doen we dat soms direct of soms ook niet ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 18-07-09

Pffffff nu is 't genoeg hé ! Wij willen ook NU een bed om buiten op te slapen. Alé ja hier staat er ééntje zene maar pffff wij vliegen daar wel héél dikwijls af hé :-( Hela en met die kabouterkes aan die bloemekes spelen ? Pff is toch héél normaal zeker ! Ocharme die moeten daar een hele tijd zo heel hard hangen zonder te mogen rusten. Groot gelijk Gizmo dat je hen pakt ! Oeie vrouwtje kijkt al naar hier en zegt al dat die bij ons geen dag zouden leven.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 18-07-09

't Moet niet altijd water zijn hé om te drinken:)
Poot van Goras

Gepost door: Goras | 19-07-09

Chantal Gizmo & Prince Die film van Titanic heb ik al twwe maal gezien en zo heb ik gisteren niet meer willen kijken, ik vindt dat er de laatste tijd niet veel is op tv of het zijn herhalingen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 19-07-09

leuk verslag en mooie foto's... heb hier weer genoten bij mijn bezoekje aan jullie blog..

Gepost door: Annick | 19-07-09

Leuke dagen!!! Dag vriendjes!!!

Ikke kom jullie een fijn ZONdagavond wensen.
En nog een hele leuke vakantie ook!
Tot later!

Groetjes en nen dikke poot van mij!!!

Gepost door: remy | 19-07-09

amai Gizmo, jij deed nogal mooi lachjes doen naar camera'tje toen je in beeldje kwam na bananenboompje! Julile hebben tijdje van jullie leven precies!

Ikke kan EINDELIJK terug bloggen, pc'tje is zo goed als volledigskes terug in orde! Maar dat zal ikke vanavond allemaal isse keertje uitlegskes doen inne nieuw blogje!

Fijn weekje vriendjes!!

Gepost door: Mushu | 20-07-09

heb hier echt genoten hoor

Gepost door: daemske | 20-07-09

helaba , dat drankje willen wij ook wel eens proeven hoor !!!!!
en ja op de zetel van het vrouwtje daar liggen wij ook graag , ze heeft soms geen plaats om haar benen te leggen .
nog veel plezier te samen
Doeiiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 20-07-09

De commentaren zijn gesloten.