20-05-09

eindelijk!

ja vriendekes wij kunne ook nikske aan doen als mams dikwijls druk in de weer is zenne maar vandaag heefte yelle en zij wel tijd gemaakte voor enkele beeldekes van vormsele feest, pas op yelle heeft de hulpe gekrege voor beteke muziek erbij van vrouwtje van chesko en laika en wij hore hiere stemmeke van dat vrouwtje aan telefoon en moete zegge dat heel leuk madammeke is zenneLachen maar vonde wel spijtig dat wij chesko en laika niete evekes konde spreke pfff nuja wie weet later heKnipogen maar ahummmmm datte muziekske is wel gelukt zenne maar ons vriendeke yelle heefte welle rare smake van muzieke, gaan over paarties mams zegge maar zo dat hij toch niete alles begrijpe wat er buite die paarties gezinge wordeVerstomd ma alez we kunne toch "evekes" late zien hoe yelle etekes heefte gedaan, de wijn moge voorproeve, vele kadootjes heefte gekrege, mare ahum(sttttttt)vele eurokes ooke in veloppe voor spareboeke want wij hebbe mee moge telleTong uitstekenohjaaaaaaaa watte ons bijgebleve is vanne beeldekes is dat hij een viervoeterke onthoofde heeft en erna opgegeteVerrast wij hebbe hem wel gezegd kijke hé alles wat je wille maar dat kan echtes niet zenne! hij lachtte ons nog uit pffffffffff waarom?wie zalle het zeggeOnbeslist wij moete alleen nog zegge van mams en yelle dat het een hele mooie en zellige en langeeeeee dag was met lekkere etekes enzo maar alle etekes staan er niet op anders krijge jullie goestingeTong uitsteken en datte alles was... "ZONDER ONS"Huilen... maar alez wij werde dag erna ooke in dikke wattekes gelegd maar datte zou wel echt telange wordeAfgesloten dus fijne lange weekende alemale en tot latere van ons hiereLachen verdere zijne niete alle beeldekes oppe onze blog met viedéoo wante anders werde jullie moe van kijke zenne dus vele plezier ermee ohjaaaaaaaaa ze zijne wat ane donkere kante en ooke beste te bekijke oppe bredebeelde maar helaaaaaaa vraag ons nietes waarom slutekesKnipogen

Commentaren

Ons vrouwtje heeft dat met plezier uitgelegd zene ! Maar hela vriendjes dat is ook pas héél erg dat jullie op zo'n leuk feest niet mochten zijn hé. Hmmm ik vind dat 't gedaan moet zijn sè, vanaf nu gaan wij ook ons vormsel doen om zo'n sjiek feest te krijgen hé. Lap ons vrouwtje bekijkt ons hier met zo'n blik van :"is niet voor viervoeterkes". Hmm geen probleem hé dan moeten ze maar héél serieus uit den hoek komen als wij jarig zijn !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 21-05-09

Whauw ség ! wat heeft die een leuk feestje gehad !! Spijtig dat jullie 2tjes er niet bij mochten zijn hé ! Laat je dus maar goed verwennen vandaag !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 21-05-09

Proficitat!!! Aan de Yelle en de ouders en de ganse familie!
Feestjes zijn altijd leuk,hé?!
Ikke benne daar ook zottekes van,zenne!!!

Groetjes en pootje!

Gepost door: Remy | 21-05-09

zeer fijn en mooi feest hoor

Gepost door: daemske | 21-05-09

Dag Chantal, Prins en Gizmo Wat een prachtig feest, amai...ik heb nogal moeten kijken...en ik heb breedbeeldeke hoor, dus het was echt heel mooi!
Ik ben nog maar pas terug in blogland en kan niet overal tegelijk gaan bloggen en daarom wil ik Yelle nog een hele dikke proficiat wensen met zijn communie! Maar ook al was ik niet in blogland, waarom heben jullie mij niet uitgenodigd...al was het alleen maar voor het dessertenbuffet..njam, zag dat er lekker uit en wauw..ik kan al niet meer aan mijn woorden uit want het water loopt over mijn kinnebaksje!
Chris, jij ook proficiat hé en je man ook natuurlijk! Jullie hebben een pracht van een zoon.
Maar ik ga toch eens een eitje pellen met 't vrouwke van Chesco en Laika, want mij heeft ze dat nog niet uitgelegd zulle...alleen maar gezegd dat ze dat kon. Pfff...is da een speciale...waarom mag ik dat nu ni weten, dan zou ik dat ook eens kunnen maken met mijn poesjes hé!
Ik zal eens hard door de telefoon roepen als ik haar nog eens hoor!
Nee, het is prachtig en die muziek kon niet beter want het was tenslotte toch een mooi, groot feest (party)!
Ik heb hier echt genoten zulle!
Tot gauw nu maar...I'm back!!!

Gepost door: Veerle | 21-05-09

mooie foto's, een hapje en een drankje, gezellig samenzijn.. meer moet dat niet zijn, hé..

Gepost door: Annick | 21-05-09

Bedankt voor het nagerechtje Chantal Ik las je reactie op mijn blog en kreeg ondertussen Chesko al aan de telefoon die zei dat jij Chantal was en niete Chris.
En ik weet dat nochtans goed zulle, maar ik denk dat mijn hersentjes een beetje verminderen...maar het was goed bedoeld hoor!
Lieve groetjes en een poteke voor Prins en Gizmo!

Gepost door: Veerle | 21-05-09

Dag Chantal,Prins & Gizmo wat was me dat daar een gezellig feest voor Jelle zeg,met heel lekker eten en dat dessertbuffet mocht er zeker zijn mjam.ik wens jullie een heel fijn lang hemelvaartsweekend groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 21-05-09

Dag CHANTAL, Prins en Gizmo Maken jullie ook de brug? En met het mooie weertje zullen jullie wellicht ook een uitstap doen...denk ik!
Fijne vrijdag gewenst en geniet van alle mooie momenten hé! Enne proficiat met jullie 23001 bezoekers. Het begint te tellen hé!
Lieve groetjes!

Gepost door: Veerle | 22-05-09

hele mooie beeldekes zenne!!! Wasse precies wel heel leukjes! Maar dat hondeke dat onthoofdjes is, dat vind ikke toch ook niet kunnen zenne!! Wasse precies maltezerke? Zo wittekes? ;-)

Enneuh... Ikke weet het, foei Mushu'ke... ikke heb nog altijd niet kunnen zegjes doen wat in mysterieus doosje zit... Maar isse niet mijn schuldje zenne! Mammie heeft het zo drukjes gehad op haar werkje en is vandaag ook werkjes doen :-( En hoe hard ikke ook zaagjes gedaan heeft, het is niet gepakt... Ikke heb fotootjes dus nog niet op petoetertje staan, dus ook nog geen om op blogje te zetten. Maar mammie heeft ikke beloofd dat ze er vanavond werkjes van gaat maken!

Toepepootje en nog fijn weekendje!

Gepost door: Mushu | 22-05-09

Maar allee CHANTAL, Prins en Gizmo Jullie lezekes toch niet goed de reactietjes zulle..ik heb hier gisteren (of was het nu vandaag...hihihi) nog geschreven dat ik een beteke verkeerd was en ik heb dan duidelijk naam van mams geschreven hoor! CHANTAL! En nu hé, zal ik dat nooit of te nimmer meer vergeten!
Maar dat dessertje die jullie gisteren gebracht hebben ligt nog een beetje op mijn maagske...ja, in plaats van nog een stukske over te houden voor vandaag, heb ik alles in ene keer opgegeten!
Oei, mijn lijn!
Tot gauw! Liefs CHANTAL en poteke voor Prins en Gizmo!

Gepost door: Veerle | 22-05-09

MOOIE FOTO'S VAN EEN FLINKE JONGEN EN ZIJN FAMILIE!!!!!!!!!
dikke proficiat hoor aan Jelle!!!!
pootje van tuurke

Gepost door: yvette&Tuurke | 22-05-09

tja das nen helen hoop werk hé
maar o zo fijn voor de jonge gast
nen dikke proficiat van mij!!!!
xxx

Gepost door: callemie | 23-05-09

proficiat een feest is altijd leuk
ook voor vandaag een leuke en zonnige dag gewenst
groetjes van zeetje

Gepost door: @ludwig | 23-05-09

Chantal Gizmo & Prince Een heel dikke proficiat voor Jelle ,en ik ben zeker dat jullie een heel leuk feest gehad hebben ,en er ontzettend van genoten heeft. Nog een heel mooi weekend gewenst.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 23-05-09

Oooo, als wij die beeldekes zien dan willen wij ook onze plechtige communie doen zulle! Nog nun dikke proficiat!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 24-05-09

Een dikke proficiat voor Jelle...mooie foto's

Gepost door: Yolanda | 24-05-09

De commentaren zijn gesloten.